Чому я не відчуваю насолоди від життя?
Кожен порожній та почуває певне незадоволення. Але деякі люди занадто зайняті, що здається вони не відчувають цю порожнечу. А деякі свідомо знаходять собі заняття, намагаючись присікти в собі це почуття порожнечі. Однак, коли все заспокоїться, почуття порожнечі одразу ж спливає. Насправді, кожен має це почуття порожнечі. Здебільшого так відбувається з багатими людьми, та часто високоосвічені люди почувають себе порожнішими, а ніж менш освічені. Адже коли людина не має грошей, вона думає, що гроші вирішують всі її проблеми. Так погоня за грошима стає ціллю та напрямком її життя. Однак, коли вона досягає своєї цілі, вона усвідомлює, гроші не можуть зробити багато чого, тому вона відчуває себе ще пустішою, аніж раніше. Деякі люди прагнуть до знань як своєї мети, тому вони відвідують університети та прагнуть отримати не лише одну докторську ступінь, а дві. Але як тільки вони отримують ці ступені, вони виявляють, що все це не може задовольнити їхню порожнечу глибоко всередині.


Дозвольте розповісти Вам добре відому історію засновника Kodak. Він володів мережею магазинів у кожному куточку світу, заробляючи гроші вдень та вночі. Його дохід нараховувався не роками чи місяцями, а щосекундно. Він мав депозити в кожному головному банку світу, і він міг перевести чеки в готівку коли йому заманеться. Можливо ви скажете, що він міг робити все, що захотів і насолоджуватися усіма видами задоволення. Навіть президентська кампанія в той час покладалася на його фінансову підтримку.


Так, він не був щасливим. Смуток в його серці був серйознішим, аніж біль у тілі. Він не знав як позбавитися цього почуття порожнечі всередині, та він вичерпав усі методи у світі. У нього були гроші та влада, і не було нічого, чого він не міг би зробити. Але у нього не було радості і він відчував лише порожнечу всередині. Зрештою він подорожував по світу і побачив все, що можна побачити, але його депресія стала ще тяжчою. В результаті безнадійність стала розпачем, а розпач потребував швидкого рішення. Він вченив самогубство.


Відчуття порожнечі виходить з духу глибоко всередині людини, тому що людина є Богом створений резервуар, для того, щоб вмістити Бога і дати Йому увійти. Однак люди, будучи резервуарами, часто не дозволяють Богові увійти, але натомість приймають багато інших речей, таких як гроші, знання, багатство, задоволення, слава, статус та ін.



Ваше серце маленьке, але навіть увесь світ не може задовольнити його, тому що Ваше серце не створене для того, щоб містити зовнішні матеріальні речі. Ви були створені, щоб містити Бога. Бог, Творець всього, створив Вас згідно Його образу, і тільки дозволивши увійти Йому в себе, Ви будете наповнені повністю. Тоді Ви отримаєте справжню радість, причому порожнеча всередині буде повністю видалена. Якщо Бог не увійде у вас, ви ніколи не будете задоволені. Отже, якщо ви хочете позбутися почуття порожнечі, немає ніякого іншого способу крім як прийняти Бога, дати Господу увійти у вас.


Наше зовнішнє фізичне тіло потребує їжі, одягу та житла. Після задоволення цих потреб, люди починають займатися розвагами, культурою, мистецтвом, музикою тощо. І все ж таки вони все ще не можуть бути задоволеними. Тому що ці речі можуть наповнити лише душу людини, в той час як людський дух залишається ще порожнім. Найвище і кінцеве прагнення людського життя — це прагнення Бога, тому що воно походить від людського духу.


Тільки коли ми приймаємо Бога в наш людський дух й дозволяємо Йому наповнити наш дух, і навіть нашу душу і все наше єство, ми можемо мати справжнє задоволення, наповнення та радість. Якщо Ви відчуваєте порожнечу, ми закликаємо Вас не покінчувати життя самогубством, тому що це вбивство і гріх. Вам також не варто ставати монахом, адже це не вирішить проблему.
«Нехай світ такий великий навколо нас
А серце в нас таке мале
Але не може світ багатством своїм
Серце наповнити твоє».
Ваше серце маленьке, але навіть увесь світ не може задовольнити його, тому що Ваше серце не створене для того, щоб містити зовнішні матеріальні речі. Ви були створені, щоб містити Бога. Бог, Творець всього, створив Вас згідно Його образу, і тільки дозволивши увійти Йому в себе, Ви будете наповнені повністю. Тоді Ви отримаєте справжню радість, причому порожнеча всередині буде повністю видалена. Якщо Бог не увійде у вас, ви ніколи не будете задоволені. Отже, якщо ви хочете позбутися почуття порожнечі, немає ніякого іншого способу крім як прийняти Бога, дати Господу увійти у вас.


Наше зовнішнє фізичне тіло потребує їжі, одягу та житла. Після задоволення цих потреб, люди починають займатися розвагами, культурою, мистецтвом, музикою тощо. І все ж таки вони все ще не можуть бути задоволеними. Тому що ці речі можуть наповнити лише душу людини, в той час як людський дух залишається ще порожнім. Найвище і кінцеве прагнення людського життя — це прагнення Бога, тому що воно походить від людського духу.


Тільки коли ми приймаємо Бога в наш людський дух й дозволяємо Йому наповнити наш дух, і навіть нашу душу і все наше єство, ми можемо мати справжнє задоволення, наповнення та радість. Якщо Ви відчуваєте порожнечу, ми закликаємо Вас не покінчувати життя самогубством, тому що це вбивство і гріх. Вам також не варто ставати монахом, адже це не вирішить проблему.
Якщо Ви відчуваєте себе порожнім, чому б не покликати ім'я Господа і помолитися Йому:
«О, Господи, о Боже, о Господи Ісусе, я порожній. Ти потрібен мені. Будь-ласка увійди в мій дух. Будь-ласка прийди і поселися в моєму серці. Наповни мене. О Господь, я широко відкриваюся Тобі. Ти справді мені дуже потрібен».
Коли Ви будете молитися таким чином і кликати ім'я Господа Ісуса, ви матимете справжнє задоволення всередині. Це гарантовано власними словами Бога. У десятому розділі до Римлян сказано, що цей Бог, цей Господь «багатий для всіх, хто кличе Його» (вірш 12б). Якщо Ви покличете ім'я Господа з глибини, «О Господь Ісус, О Господь Ісус», «Він багатий для всіх, хто кличе Його», «Бо кожен, хто покличе ім'я Господа спасеться» (вірш 13).


Єдиний спосіб позбутися від порожнечі і депресії це кликати «О Господи Ісусе», вірити в Нього і приймати Його. Господь Ісус сьогодні є життєдайним Духом, що пройшов через процес смерті і воскресіння і став як повітря або радіохвиля. Взивати Його ім'я — це як відкрити Ваші уста, щоб впустити повітря, а також як увімкнути радіо для прийому радіохвилі. Коли Ви покличете Його, Він увійде у Вас і наповнить Ваші дух і серце. Тоді Ви будете повністю наповнені усією повнотою Божою. Це є сенс людського життя. Це є справжня мета для кожної людини жити на цій землі.


Нехай ви приймете Бога і насолоджуєтеся повноцінним та щасливим людським життям.
⭐️ Таємниця людського життя
Як мати зв'язок із Богом?
більше статей
Шукаєте спілкування з християнами? Доєднуйтесь до нашої спільноти!
Email: bibleforall.ua@gmail.com
Made on
Tilda